Ring til os på: 26 13 86 94

Allergibehandling - uden brug af medicin - Ring på 26 13 86 94

Når du oplever en allergisk reaktion i din krop, er det bla. fordi din hjerne reagerer, når den udsættes for bestemte sanseindtryk, som den forbinder med fare.

Det skyldes, at vores hjerne scanner omgivelserne for trusler. Ligesom en computer reagerer på en virusinfektion, kan kroppen også reagere uhensigtsmæssigt på selv uskadelige sanseindtryk.

Ved en enkelt testmetode undersøger vi hjernen for stress-reaktioner, dvs. vi finder frem til kilden til din overreaktion. Derefter hjælper vi hjernen med at fjerne den stress, der er forbundet med påvirkningen. Når hjernen ikke længere sender budskab til kroppen om, at et stof er forbundet med fare, opstår den allergiske reaktion ikke længere.

I DR2-serien "Alternativ behandling - virker det?" (2015) kan man følge Lasse Spang Olsens spændende rejse gennem det alternative univers. I afsnit 6 besøgte Lasse Allergikompagniet, som benytter samme metode som jeg (alfa-kinesiologi) til behandling af allergi. Et forsøg med 6 allergikere viste metodens overbevisende virkning til stor glæde for de medvirkende, der kunne vinke farvel til deres allergier.

Behandling af allergi:
Behandlingen består typisk af to elementer:

A) Fjernelse af den allergifremkaldende stress-reaktion
Dette foregår ved en konsultation, hvor jeg kan behandle flere (op til 6-8 forskellige) allergier under samme konsultation. Især pollenallergi skal behandles på bestemt tidspunkter af året, hvor der er frisk materiale til rådighed. De fleste vil kunne blive færdigbehandlet inden for 3-4 konsultationer for at fjerne en specifik allergi.

B) Genopbygning af slimhinder
Mange, især allergikere, lider af dårlige slimhinder pga. dårlig kost og medicinindtag. Derfor anbefales det på det kraftigste, at allergikere også får foretaget en udrensnings- og genopbygningskur, hvis formål er at styrke slimhinderne og dermed modvirke fremtidige allergiske reaktioner. Kuren indebærer nogle kosttilskud samt en kostomlægning i kurperioden, der varer 1-3 måneder. Dette hører du mere om under selve behandlingen.

Hvad kan kureres?
Dyre-allergi:
Kan kureres hele året. Der er stor forskal på racer, så det er vigtigt, at du selv tager hårprøver med fra det dyr, som du oftest er i kontakt med.

Birke-allergi:
Herunder hører også de øvrige tidlige træer: hassel, el og elm. Kan som regel behandles inden sæsonen starter eller i begyndelsen af sæsonen - dvs. typisk midt i marts.

Græs-allergi:
Pollensæsonen for græs varierer typisk fra starten af juni til slutningen af august. Dette er den mest komplicerede allergi at behandle, idet der findes mere end 75 græsarter, som alle kan fremkalde allergi. Derfor vil græs-allergi ofte involvere flere behandlinger i løbet af sæsonen, alt afhængig af, hvornår de enkelte arter blomstrer.

Fødevare-allergi:
Både fødevarer og tilsætningsstoffer i fødevarer kan fremkalde allergiske reaktioner. Nogle er krydsreaktioner til pollen-allergi, mens andre er selvstændige reaktioner eller en kombination heraf. Alt kan principielt behandles på de tidspunkter, hvor fødevarerne er til rådighed. 

Andre allergier:
Af andre allergier kan nævnes: husstøv, duft- og kemikalieoverfølsomhed (MCS), og nikkel.

Prøver til behandlingen:
Du skal ofte selv medbringe prøver af dyrehår, husstøv, fødevarer osv. i klare plastposer (fryseposer) eller i klare glas- eller plastflasker. Det vil du modtage nærmere information om, når vi taler sammen i forbindelse med tidsbestilling.  

Jeg behandler ikke personer, der har haft anafylaktisk chok eller lignende stærke allergiske reaktioner. 

Vil du vide mere så kontakt mig, Ulla Andrews, på tlf. 26 13 86 94.

Jeg er uddannet Alfa-kinesiolog hos Ole Larsen og efteruddannet hos Torben Andersen, Allergikompagniet. Du kan læse mere på: www.allergikompagniet.dk eller www.allergi-behandling.dk

Cirklen
v/ Ulla Andrews

Marielystvej 1, 2000 Frederiksberg
+45 26 13 86 94
ulla.andrews@mail.dk

Behandlinger

Tryk her for at læse mere


Læs mere

Produkter

Tryk her for at læse mere


Læs mere

Kontakt & priser

Tryk her for at læse mere


Læs mere

Cirklen v/ Ulla Andrews

Jeg er Registreret Alternativ Behandler (RAB) og opfylder Sundhedsstyrelsens krav om uddannelse inden for anatomi,fysiologi og sygdomslære.

Fordi jeg er registreret alternativ behandler i zoneterapi har du mulighed for tilskud fra sygeforsikringen danmark samt mange arbejdsbetalte forsikringer.

Har du spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud? Så ring til os på 26 13 86 94.

- og husk, det koster ikke noget at spørge.